Haha ledarna typ härmar oss komfirmander,...

Haha ledarna typ härmar oss komfirmander, dom springer upp och ner i trapporna och skrattar hysteriskt. Vi sitter här och skrattar ihjäl oss. Eller ja iallafall jag. Och min rumskompis råkade säga att hennes lärare använde en dildo. Då skrattade vi ännu mer. Nu ska vi sova, puss och godnatt!


Skrev ett blogg inlägg som av någon kons...

Skrev ett blogg inlägg som av någon konstig anledning inte kom fram.. Aja det kanske var lika bra. Snygg bränna jag har eller vad säger ni? Jag vet att jag inte är smal, och inte snygg men det skiter jag i. Idag var iallafall första gången jag badade! Och jag vågade hoppa från klippan, hur vet jag dock inte. Nu ska jag lägga mig och läsa mormorsmysteriet! Den är så grymt mysig, och den är skriven av Elsie Johansson. Och så ska jag fläta min kompis hår också, kram och puss!


SMS-inlägg

20100629401 (MMS)


Jag har världens snyggaste och jämnaste ...

Jag har världens snyggaste och jämnaste solbränna. Eller inte, två stora halvmåne formade bruna fläckar, en på var axel. Vet inte riktigt hur man löser det, haha! Nu är jag påväg ner till udden iallafall, ska bättra på brännan lite. Har väldigt ont i mitt finger dessutom eftersom att min kompis sprang in i mig. Inte kul. Får ta och skicka in en bild på min snygga bränna lite senare ikväll. Puss och kram, hoppas ni har det bra i sommarvärmen!


Just nu känns det så hopplöst. Jag kan ...

Just nu känns det så hopplöst. Jag kan inte sova och fick ta hjälp av en vän som nu sover i min säng med mig. Jag känner mig så pinsam, trodde jag skulle klara 3 veckor, men nu vill jag inget annat än att åka hem.. Visst vi har det kul på dagarna men kvällarna är så jobbiga.. Aja det är väl bara att fortsätta försöka antar jag, godnatt!


Andra gången jag äter glass idag. Börja...

Andra gången jag äter glass idag. Börjar må lite illa, eftersom att tofu glass inte alls är gott. Ligger här och lyssnar på musik och väntar på att klockan blir halv så att jag kan gå ner och lyssna på en saga. Och så har ju glömt att skriva att vårat läger har en egen blogg, www.helsjontio.blogg.se . Gå gärna in och kolla! Jag blev väldigt sugen på att skriva en dikt också, så det kommer väl snart en. Och så har jag funderat på att lägga upp en liten ''novell'' som jag har skrivit. Eller ja, jag skriver del 3, fast jag är så långsam. Imorgon ska vi cykla igen, till Horred, typ 5 km, för vi ska på friluftsgudstjänst och sen ska vi åka till ica och köpa godis! Helt lycklig är jag, vet, är en liten tjockis. Hihi. Nu ska jag byta från finkläder till pyjamas, ha en trevlig midsommar! Kram från helsjön!


Nu har vi precis satt upp midsommar stång...

Nu har vi precis satt upp midsommar stången. Den blev väldigt vacker. Nu har vi rast i typ en timme, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men ska nog fotografera lite. En av komfirmanderna har skadat foten sorgligt nog så det blir nog akuten, och så får vi se om jag får hänga med. Hoppas att det inte är lika allvarligt som min fot var. Senare ikväll är det konsert med 2 av våra ledare, det blir nog fint! Kram från helsjön!


Det mysigaste som finns måste ändå vara...

Det mysigaste som finns måste ändå vara att vara ute i naturen. Idag var vi på pilgrimsvandring, utan mobil, utan klocka och allt elektroniskt. Visst man blev svettig, fick både myggbett och knottbett, och fick ständigt kolla efter fästingar, men annars var det mycket trevligt. Vi gick i typ 5 timmar, eller något, är inte riktigt säker. Jag är så mesig när det gäller fästingar, jag får panik, och samma sak med myror. Plus att jag har haft typ världens kramp i magen både idag och igår, just därför kunde jag inte skicka inlägg igår. Nu är jag påväg till våra rum, för vi har precis kommit från stranden, där vi fick göra ansiktsmasker, bada och basta. Dagens citat, komfirmand som ska tvätta händerna i sjön: ''ta inte allt vatten!''. Sen blir det massor av härliga skratt. Kram från helsjöns komfirmationsläger 2010!


Sitter här i sängen och målar naglarna....

Sitter här i sängen och målar naglarna. Idag har vi kört en lek som hette typ påven bannlyser eller något. Den var iallafall jätte rolig, men mina byxor gick sönder när jag skulle krypa igenom en buske. Ledarcitat: ''jag kände mig som en militär!''. Sen satt vi och pratade gamla minnen och sjuka saker vi har gjort, skrattat som en idiot har jag också gjort. Sen läste vi saltkråkan, och skrattade lika mycket. Idag hade vi också fotbollsmatch mot harplinge, och förlorade med 1-3 men vi hade iallafall askul! Jag körde på som en idiot och lyckades få några blåmärken och andra skador. Nu ska jag kolla på film och fortsätta måla naglarna. Kram!


Sitter och grillar med konfagruppen. Vi ha...

Sitter och grillar med konfagruppen. Vi har grillat korv, eller ja, låtsas korv, för enligt robin så är det inte äkta korv eftersom att den inte har tillräckligt med kött i. Så sarah sitter och berättar om robins liv som djungelman när han jagar gris och gör sin egen korv, som han grillar över tältkök. Har aldrig skrattat så mycket, haha Förutom igår när jag och emma kröp in i varsin garderob och skrämde jenny. Nu ska vi strax gå tillbaka till våra rum och sen har vi kvällsandakt och saga, mio min mio. Får se om jag somnar inatt, är helt utmattad. Kram!


Ligger här i sängen och vilar mina tröt...

Ligger här i sängen och vilar mina trötta ben. Har precis kommit tillbaka från istorps kyrka. Vi cyklade dit, och tillbaka, 18 kilometer. Nej jag har inte så farligt ont i benen eller så. Om en halvtimme ska vi äta, som vanligt, vi äter jämnt! Ska kolla hur många gånger.. 4 måltider plus att vi får frukt helatiden. Haha när jag kommer tillbaka efter 3 veckor här så har jag typ gått upp 10 kilo eller något. Nu ska jag iallafall försöka resa mig upp och hämta mitt godis. Kram!


Måste testa att mobil blogga nu, eftersom...

Måste testa att mobil blogga nu, eftersom att jag ska vara borta i TRE veckor. Jag kommer typ längta hem massor, och jag som är så mörkrädd och allt, kommer typ gråta mig till sömns varje natt. Haha okej kanske inte, men jag är iallafall orolig för att jag kommer vara väldigt rädd där. I värsta fall får jag väl krypa ner i någon annans säng och sova med den. Haha, fegisemelie. Nej men det ska faktiskt bli kul att få komma ner till helsjön igen, har inte varit där sen i mars. Skickar med en bild också som är från helsjön. Och så ska jag försöka att blogga ungefär var annan dag. Kanske mer om jag saknar det för mycket. Tydligen kom bara bilden fram.. Det är kapellet.


SMS-inlägg

201003121324 (MMS)


Konfaläger och hundvalpar

Japp, imorgon åker jag. Till Helsjön, om någon vet vart det ligger.
Det ligger i Horred, i Halland.
Så egentligen kanske jag borde packa nu, eftersom att jag ska vara borta i typ 3 veckor.
Men tror ni jag gör det eller? Nej. Jag sitter istället här vid mitt piano och ska lära mig att spela en ny låt.
Mycket roligare än att packa.
Men en sak oroar mig. Jag kommer inte kunna blogga på 3 veckor! Måste få mobilblogg att funka innan jag åker!



En sak har jag funderat över. Varför har typ alla hundar utom jag? Jag vill jätte gärna ha en hund! Jag vet att mina föräldrar också vill det men dom tänker inte köpa någon ändå..
Så hittade jag gamla foton från min kamera. Som var på valpar. 
Min pappas kusins sambos bror, hade 13 st såna här valpar:



AAAAAAAAAAAAAAAH SÅ SÖÖT!

Ylar gör dom också.

Sniffsniff.

Blir man inte bara KÄR? Åh dom är så underbara!

Kram!

rubriktorka

Haha kunde inte komma på någon vettig rubrik.
Har precis kommit hem från Mötesplats Ungdom, gjorde lite plock och pill, hade picknick m.m. Jätte mysigt!
Sen fick vi massa ståltråd att göra saker med. Det var typ tjock och ganska böjlig ståltråd och jag började göra något random.
Resultatet blev en liten silverkedja.

Satt och böjde de där små silver ringarna i typ en timme. Ja, JAG. Stolt.

Måste kolla på Kärlekens språk igen..
Såhär ser föresten framsidan ut

Bilden är tagen från Google.

Men nu ska jag gå och titta på den.
Och fick aldrig någon bra bild på mina kläder så får fixa det när jag kan.

Kram!

Film

Nu har jag kollat på porrfilm.
Okej, inte porrfilm men den handlade om sex, vääääldigt mycket sex.
Kärlekens språk 2000 hette den. Någon som har sätt den?
Ganska sjuk film, och det var liksom inte heller fake sex, utan riktigt sex.
Den var lite som en upplysnings film, eller typ dokumentär.
Men åh jag började ändå nästan gråta i slutet.
Ett bra filmtips för er som inte har så känsliga ögon, haha.

Men, nu ska jag äta och sen cykla bort till biblioteket och lämna en försenad bok, stygg Emelie.
Vad ska man äta då? Jo det får bli ost- och skink- paj och en morot.


Vad nyttig du är Emelie!
Sen var det någon som sa att man inte riktigt kunde se bilden på mig i förra inlägget så jag ska ta en ny med systemkameran!
Den kommer i nästa inlägg för nu ska jag gå och föna håret.

Kram!

Nytt nytt nytt

"Nej nu ska jag inte köpa fler kläder!" Men ändå kan jag inte låta bli.. Är det något fel på mig eller?
Var i Kungälv och smög in på MQ och Lindex. 
På MQ köpte jag ett vanligt långt linne och en jätte mysig kofta.
På Lindex köpte jag ett brunt smalt flätat bälte.
Så här såg det ut när jag hade satt ihop det med blanka leggings från rut M.fl.

Bilden är tagen med mobilkamera hos min kompis, och jag har uppsatt hår, som jag ALDRIG brukar ha. Så jag ser lite freaky ut. 

Och, idag var jag hos läkaren!
För år 2007 så bröt jag min fot. Jag var hemma hos min mormor och spelade fotboll med min lillasyster och min kusin, och min fot fastnade i en grop i gräsmattan och kroppen vred sig.
Så jag hade en väldigt stor spricka igenom benet och det ända sättet att fixa det med var att operera och sätta in en skruv. Nu är min fot superbra och enligt läkaren så är det inte många som har lyckats läka så bra som jag, jag hade tydligen också bra rörlighet i foten, vilket jag är glad över!
Vet inte om försäkringsbolaget vill ge mig pengar, men isåfall är det för mitt 19cm (läkaren mätte) långa ärr över smalbenet och att jag har nedsatt känsel på "fotryggen".
Vi får allt hoppas!




Och så en sista sak, förlåt för svärord men.. Jag är så jävla trött på att folk säger att dom bryr sig, och sen när det väl gäller så skiter dom i en! Jag bryr mig om ALLA, jag bryr mig tillochmed för mycket om folk, och sen påstår dom ändå att jag "bara bryr mig om mig själv"! Okej, bry dig inte om mig då, men kom fan inte och säg att jag inte bryr mig för du kan fan inte läsa mina tankar!


Kram!

Blåbärs Milkshake

Huhuhu, gjorde blåbärs mjölskak till frukost (värsta nyttigt också)!
Det var så sjukt gott så jag måste bara ge er receptet.
(Som jag förövrigt har gjort själv, hihi)

Ta 2 Dl filmjölk. Jag tog Arlas blåbär/hallon.
Häll det i en bunke/skål och häll i ½ Dl mjölk. Vilken som helst typ, men jag tog Arlas laktosfria.
Sen tar du 2 Dl blåbär och häller i.
Sen.. tar man fram sin mixerstav, och blandar lite.
Sen låter man det stå i fryser i ca 10 minuter.
Och om man inte vill vara nyttig, eller om det inte blev så gott, så kan man strö i typ 1-2 matskedar socker.
Klart! Detta är typ ett väldigt stort glas med milkshake.

såhär såg min ut

Gott gott gott gott och gott!
Ja, jag tog ett mcdonalds sugrör till.
Säg till om ni gör min lilla milkshake, vill gärna veta vad ni tyckte om den, vet inte, kanske borde bli kock?

Och just det! Tony Irving hälsar "Just nu får du ett cocacola glas på mcdonalds och du beställer plus-meny!"

Sen har jag en fråga, är det någon som är intresserad av att höra mig spela piano? För isåfall lägger jag gärna upp det!
OCH, man kan tydligen inte kommentera inlägget under, så om ni ville sagt något om det så kommentera här.

Nu ska jag dricka upp min goa milkshake, KRAM!

Göteborg

Har precis kommit hem från Göteborg. Var där med min underbara vän Anna.
Fick pengar av mamma att köpa skor för, och sen fick jag köpa vad jag ville, och vet ni vad? JAG KÖPTE INTE ENS UPP ALLT!
Haha jag är värsta stolt typ!
Det jag köpte blev iallafall:


En rosa kofta. Typ 99 kronor på H&M, haha.
Haha björn stirrar ut lite också. JA, jag har en plansch med Björn.

Mina Henri Lloyd som jag gått och suktat efter. Äntligen fick jag köpt dem!
495 kronor i Henri Lloyd butikerna.

Joggingskor som jag ska ha på Helsjön och uteidrotter i skolan.
Typ jätte snygga, nej. 299 kronor på Stadium.

Pocky! Japanskt godis som jag köpte i någon thaiaffär. Asgott!
Har man ätit en så kommer man inte kunna sluta.

Sen fick jag en eyeliner från mamma. Jippie.



Och såhär såg jag ut idag. Tagen med mobilkamera, det syns kanske.

Jag älskar min kofta!

Sen fick jag posera som katt. Supersöt eller hur?

Kram!


vlog


cha cha bloggen

Alltså, cha cha bloggen!
Nej hihi va rolig jag är! Jag är faktiskt hemma nu, från Småland.
Idag var det utmaningen på teatern. Det går ut på att alla grupper får ett tema. Årets tema var färg och våran grupp, Hicka på latin, fick rosa. Sen hade vi en karaktär vi skulle spela. Vårat lag valde fjortisar. Har aldrig haft så kul, helt seriöst! Vi hade en femkamp uppe vid sjön, och under en av tävligarna skulle man samla vatten, och alla medel var tillåtna. Det slutade med att en i en annan grupp drog ner mig i sjön, jag slog i mitt knä, tappade en strumpa och var allmänt iskall. Men det var roligt!

Här kommer lite bilder, och som sagt, INTE seriösa.

Jag och Marcus

Hej fjortz.

Marcus

Mimmi

Hej hej fjortisar hej på er fjortisar.

Hej jag blev slängd i sjön!

Ibland är man snygg, ibland är man fjortis. Kul kul!

Kanske lägger in ett videoinlägg senare, kram!


This year is all about..

Detta årets mode inom:


Hår

för tjejer:

Flätor
Slarvigt uppsatta tofsar med hårspännen
Rosetter och liknande accessoarer
Nedsläppt lockigt hår

för killar:

Rockabilly
framkammat
lång lugg
slickback

färger:

Röd
Brun
Brun/blond
Mörkblond

Accessoarer

för tjejer:

Stora/långa halsband
Stora ringar
Små väskor
Färgglada armband
skärp i olika storlekar

för killar:

små klockor
bälten i annan färg än byxorna

Skor

för tjejer:

Lagom höga klackar
Gladiator skor
Kängor
Converse

för killar:

Seglarskor
Loafers
Kängor
Converse

Kläder

För tjejer:

Uringade tröjor
Denimjackor
blommigt/mönstrat
trosshorts/hotpants
draperade/volanger
Markerad midja
skinn kjolar/västar
jumpsuits/playsuits
Leggings
stora tröjor
stickat

för killar:

Chions
skjortor
kavajer
jeansjackor
skogshuggartröjor
skepparinspirerat
jeans

färger:

Hudfärgat
Beige
Brun

Säg till om jag missat något!


 
Outfit

Kram!


Mobilblogg

Jag åker imorgon, och kommer hem på lördag kväll.
Och min mobil vägrar sammarbeta med mig just nu när det gäller att mobilblogga! Hoppas att ni klarar er utan mig i 48 timmar. (Haha, klart ni gör!)

Och vet ni vad? Jag bjuder faktiskt, (ja helt gratis!) på en gammal webcam bild på mig. Bra webcam jag har, eller vad säger ni?



"hej hej hej jag är bara fjorton år.."

Kram!

Accessoarer och lite tankar

Jag har satt in Translate Google, för norska och danska bloggar främst, men också för andra länder.

Måste bara påpeka en sak. Vem vill egentligen läsa mamma bloggar?
"Hej, idag har Lukas ätit burkmat, MUMS va han tycker det är gott! Men han råkade kräkas lite på sin tröja så den fick vi tvätta av."
Hur intressant är det egentligen?! Eller typ folk som bloggar om vad dom gjort idag?
"Idag var jag med min kompis och vi kollade på tv. Nu ska jag sova. Godnatt."
Spännande så att man nästan kissar på sig eller hur?
Nej.
Inte heller vill man läsa bloggar som "fjortisar" har skrivit.
"Awssoh tiewph idahh hawr jahh tiewph nthe gjårth någowth."
Okej, jag fattar typ hälften av det du skriver. Plus att dom alltid klämmer in massa smileys.

Men nog med klagande nu.

Jag tänkte visa mina favorit accessoarer. Halsband, armband och ringar.


Köpt på Glitter

Tror att detta också är köpt på Glitter

Ingen aning vart det är köpt

Ingen aning heller. Jag älskar att det bara är kedja, utan hängsmycke.

Bik Bok om jag inte minns fel

Köpta på UVX

Fick detta från min kära syster för ungefär 2 år sedan.

Detta armbandet har jag väl haft i ungefär 4 år, men gillar det verkligen!
Man kan väl egentligen köpa det i de flesta smyckesbutikerna.

Matchar till det flesta klädesplaggen också. Åh jag älskar smycken.

Men sen tröttnar jag lite och går och fikar istället.


Mums!

Kram säger tjockisEmelie!

"Bloggarna på fortet"

Fångarna på fortet är tillbaka! Första avsnittet är med bara bloggare.
Alltså seriöst? Kunde dom inte komma på något bättre?
Och så ska dom ha med Kissie, BB och Paow etc. Det kommer bara bli massa bråk, fattar dom inte det själva? För att inte tala om hur mycket det kommer bloggas om hur alla personerna betedde sig senare efteråt.
Visst det kan ju vara kul att titta på, men jag tycker ändå att dom har gått lite för långt med det hela.

Det sägs också att www.anagina.blogg.se ska vara med, då kan det ju verkligen vara värt att titta på, eftersom att hon är så sjukt underhållande!

Men snälla, Kissie? Av alla människor som bloggar så väljer ni Kissie?! Detta kommer aldrig att fungera.
(Om inte det bara är ännu en lögn hon spridit ut? Vem vet?)

Men okej, nu är det ju inte jag som bestämmer vilka som är med och inte, men ni kunde väl iallafall tagit mig istället? Haha nej men jag hade nog förlorat både självkänslan och medvetandet.


Bild från Google

Och just det, jag har bytt design för er som inte såg det.

Kram!


Bloggrenovering + fem saker i mitt rum

Här sitter jag, och beundrar hur bra jag är i skolan. Nej, men jag fick mina betyg idag, alltså betygen för årskurs 8.
Såhär ser mina betyg ut denna terminen

Ganska stolt över mig själv faktiskt! Sträcket betyder inte IG utan att vi inte hade det ämnet.

Sen var jag bara tvungen att köra en liten egen variant på hisslista.
Fem saker i mitt rum som jag tycker om just nu.

nr1.

Min kära dator! Är ni förvånade?

nr2.

Min åh så kära Nikon D60 som jag snart haft i två år. ÄLSKAR.

nr3.

Nokia 5800 XpressMusic. Du krånglar men gud vad du är underbar.

nr4.

Min kära sköldpadda, Mini Piggelina. Man kan inte tro att såna här djur har sådan UNDERBAR personlighet!

nr5. (alla tänker typ "SÄNGEN" men nej! Jag HATAR att sova. Det värsta som finns, verkligen!)
Nej, inte min säng alltså, utan mitt godis!

Och just det, jag jobbar med en liten renovering på min blogg, kanske kommer ny design imorgon, kanske ikväll, ni får stay tuned och kolla!

Kram!

Kläd"design"

Hihi jag blir så glad när jag håller vad jag lovat.
Nu har jag målat klart min lilla bild. Ja, i Paint.
Nu tänker ni säkert, oj jisses, detta kommer att vara en katastrofbild!
Det får ni såklart dömma själva.
Här får ni bilden!






Och nej, jag har inte snott kroppen från någon sida, eller något annat, jag har gjort allting själv.
Och jag vet att tröjan är kass,att hon inte har något ansikte och att kanterna är lite "hackiga".
(Ville egentligen göra en kofta men det var så svårt så jag gav upp)

kram!

uttråkad

Sitter här och dricker energidryck, har precis kommit hem från bowling med den nya klassen.
Jag var såklart bäst, inte.
Tips till mig själv: Tänk aldrig att du inte kommer spilla.
Gjorde jag det eller?  Jo visst hällde jag ut halva drycken på bordet, och inte nog med det, över hela duken också.
Ja, jag är en klant.

Ni får lite bilder eftersom att jag inte direkt har något kul att berätta om, men om ni kollar senare så får ni kanske se något kul!


Nikon :)

how much is to much? (väger inte såhär lite på riktigt, så att ni vet!)

*Dreggel* nej men jag älskar denna tröjan! Den kommer från Vero Moda, kostade väl ungefär 250 kr.
Fast den är genomskynlig, och hur snyggt är det egentligen? ANVÄND TRÖJA UNDER!

Oj vad snygg jag är jag kanske borde bli modell? NÄ

Vet, min kofta är snygg. Den är också från Vero Moda.

Nu ska jag gå och måla på min hemlighet!

DADADADAM!

kram!


Bloggar jag diggar

Det finns några bloggar jag diggar mer än andra, och där är två som verkligen står ut!
Älskar humorn dessa två underbara människor har!

Nr1 är www.anagina.blogg.se



Och nr2 är www.danielfagerholm.webblogg.se



Ni gör en stor del av min dag! Verkligen!

Fantasi

Idag var jag med min kära vän Simon, och jag var bara tvungen att ta reda på hur det känns att se ut som en avatar! Så 1 kilo smink senare såg jag ut såhär:


Vad säger ni? Har jag någon chans som sminkös kanske?
(Ja, jag sminkade mig själv till en avatar, vadå då?)

Och efter ungefär 2 dl rengöringsmedel, en toarulle med papper och 1 liter vatten senare, såg jag ut som vanligt igen.

Men nu måste jag flyga tillbaka till Pandora! TJAO!



Please.

turn up the sound
as loud as it can go
i don't want to
hear you fight

i need some rest
from this hell of mine
can't keep running
like this, can't hide

where are you saviors
oh when did you go
where is my beloved half life
the soul i held on to

sing me that song
the one about the bravehearted
it makes me feel alive
since you cut me loose


Vattenkrig

Var på göteborgs största vattenkrig idag, och hur kul var inte det?!
Träffade några kompisar, bl.a Sabahudin Sabani (www.sabismode.se)
 


Jag är på 2:10, går i fontänen med svarta shorts och reflexväst.

På tal om ingenting, jag ska ändra domän namn, och måste då också ändra domän, eftersom att jag inte längre bara lägger ut dikter.
Ska också köpa plats på ett domänhotell så jag slipper "blogg.se".
Någon som har ett bra tips om hur och vad jag ska göra?
Uppskattar all hjälp jag kan få!

kram!

Dags att rensa garderoben?

Jag har funderat på det länge nu, jag har så sjukt mycket kläder som jag inte använder.
Men det är också väldigt kul att rensa, man hittar mycket som man inte visste att man hade,
saker som man kan använda igen, som var inne tidigare.
Jag blir alltid så glad av kläder, jag är nog lite utav en shopaholic, om jag ska vara ärlig.

Såhär kan en garderob se ut (t.ex min)


Kläder som inte orkat skutta till tvättkorgen.


En ganska full garderob, eller vad säger ni?

För att inte prata om byrån. Får väl börja fylla ut nedersta lådan.

Jag är verkligen jättesugen på att gå på secondhand!
Det finns alltid något roligt att hitta, och man blir ju nästan helt ensam om att äga det!
Fast, jag behöver egentligen inte nya kläder. Jag har ingen plats.

Och just det, imorgon ska jag köpa ny bikini och en klänning till konfirmationen!


Oj oj.

puss och kram! :)


edit: hahahaha märkte nu att jag inte ändrat min kalender på 2 månader.

dikt?

Här sitter jag på lektion.
Vi ska skriva dikter, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Jag måste komma på något riktigt bra, och det är NU!
Vi får se vad det blir, isåfall så kanske jag lägger upp det senare, i detta inlägget.
Ni får hålla tummarna för att det blir något av det :D

puss och kram :D


edit:

skrev en ganska kass dikt men det får duga.



tiden har redan suddat

bort våra fotspår

men inom några sekunder

kommer allt

som vi försökt att dölja

att synas mer än någonsin

 

men var inte orolig

ingen lyssnar

 

tusen tankar

som du aldrig kommer förstå

spelar i mitt sinne

Jag är naken

för de ord som klädde mig

var den mur du rev

 

är du lika trasig

som jag var när du gick

eller har hon ersatt

allt som jag förstörde?

 

har hon hittat den sidan

av dig som jag aldrig

kommer att förstå?

 

(älskar hon dig som jag?)