Kony 2012 är en bluff.

Förra året hittade USA olja värd miljoner i Uganda, USA har anfallit ett antal länder för deras olja, skulle det bara vara en slump att detta kom upp samtidigt? USA vill bara ha en jävla ursäkt till att skicka militärer dit så att de kan leta efter oljan. Här är en intervju med Kony: Propaganda är det, ett jävla påhitt som har spridd sig helt otroligt brett över hela världen, utan mening. LRA är inte ens i Uganda längre, de har flyttat vidare, Invisible Children organisation är bara bullshit och lurar folk på pengar. Skärpning nu, tro inte på allt som står på internet, för då kan ni lika gärna tro på aliens, spöken och allt annat som folk har hittat på. Använd lite sunt förnuft.
Förra året hittade USA olja värd miljoner i Uganda, USA har anfallit ett antal länder för deras olja, skulle det bara vara en slump att detta kom upp samtidigt?
USA vill bara ha en ursäkt till att skicka militärer dit så att de kan leta efter oljan. Här är en intervju med Kony:
Propaganda är det, ett påhitt som har spridd sig helt otroligt brett över hela världen, utan mening.
LRA är inte ens i Uganda längre, de har flyttat vidare.
Invisible Children organisation är bara bullshit och lurar folk på pengar.
Skärpning nu, tro inte på allt som står på internet, för då kan ni lika gärna tro på aliens, spöken och allt annat som folk har hittat på. Använd lite sunt förnuft.
Här en dessutom, för er som fortfarande tror på detta, en video med en tjej från Uganda som pratar om detta:

Kommentarer.

jag håller med dig där.

det har blivit alldeles för mycket om det där.

och varför har ingen gjort någonting tidigare isåfall. och visst, hade det varit sant så är det ju hemskt det han håller på med. :)



fin blogg och header!

2012-03-13 // 19:45:09

Kul att du är med och tävlar, lycka till!! :)

2012-03-14 // 15:49:10
» Nina

Tur att inte jag har varit med och delat videon :) jag har sett den men var tillräckligt trovärdigt för mig. Jag tycker synd om den lille pojken i filmen som inte fattar någonting men är nu känd genom en bluff

2012-03-19 // 20:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback