Telia reklam!

Telia sökte lite bilder till en reklam om surfplattor så tog lite snabba bilder som jag tänkte skicka in! :) 
Några är såklart lite oseriösa ;) 

Ale gymnasium.

Fan. Inget mer Ale gymnasium. Känns jobbigt, tungt och konstigt, även att jag får ta studenten där. Men ettorna då? De måste byta skola fast de verkligen ville gå där...
Helvete. Det gör ont att se alla lärare så ledsna. Jag skiter i era jävla skolor och kommentarer om att skolans resurser inte duger, det gör de visst. Skolan är skit bra men ni är inte smarta nog att förstå det... Ni följer strömmen och tycker att det är status att gå i stan. Blir så jävla besviken. Kiss och bajs.

Bilden är från första dagen i tvåan...


Tisdagsmys

Har lite eget tisdagsmys innan Nathalie kommer hit, hehe! 
Polly + American Horror Story som jag inte kan sluta titta på.
 

Skitblogg.

Fan. Fick bli såhär nu. Ledsen blir jag, råkade radera hela designen. Aja den skulle ändå bort. Det fick bli en enkel design nu. Blä.

Ranting ♠

Nu har jag varit 18 år i 8 dagar. Spännande. Och vad gör man en lördag när man nyss fyllt 18? Jag vet i alla fall vad jag gör, sitter hemma. Men jag trivs med det! Har ändå ont i huvudet och känner mig allmänt trög och seg, orkar inte göra någonting. 
När jag fyllde år, alltså den 15e februari, fick jag en macbook pro 13' av mina fina föräldrar och ett presentkort på fiorucci av min syster, är så himla glad och nöjd över det!! 
 
Har förövrigt spekulerat över om jag ska göra en ny blogg, alternativt i alla fall byta design, trivs verkligen inte med den jag har nu, känns inte som jag. 
 
Nu kom jag på en till sak jag inte skrivit om, har ju fått en liten misse! Zelda heter hon. För jävla udda katt alltså, here's a vidayo for ya;
 
 
 
Puss!

Pics from LV-LA-SF


Odd-Molly fas.


WIE

Äntligen kom den!


Saker jag vill ha innan sommaren

Typ DESSA
 

Shopping från förra veckan

Shoppingen från förra veckan som jag inte kunde ladda upp för att mitt internet krånglade massor... En Hollies jacka iallafall och dr.denim byxor!