Så fin text.

Hej. Mitt namn är cancer. Stör jag? Ja, det gör jag nästan alltid, på något sätt. Nästan i alla fall. Jag måste berätta. Jag kommer just från en gammal kvinna. Hon var mycket vacker och lugn, som om hon skulle ha väntat på mig. Hennes hem var stilla, hon hade till och med bäddat. Satt med händerna i knät när jag kom. och log. Man såg att hennes ögon hade sett vad de behövde se. Hon hade en mycket mild blick. Och hennes händer, de var så spröda. Som vackert mejslade fågel vingar och hon rörde dem så försiktigt över kroppen när hon märkte att jag hade kommit, Som om hon ville hälsa på mig. Tala om att hon inte var rädd. Men det är ovanligt. Oftast så blir ni skräckslagna när jag kommer. Det är klart det. Ni blir ju plötsligt medvetna om den naturligaste saken i världen. Att livet är utmätt. Hela er tillvaro ställs plötsligt på spets, där den egentligen alltid borde vara. Jag menar, ni lever ju alla bara en tumör från döden trots allt. Och ändå så jagar ni genom livet som om ni var rädda att ni inte skulle hinna dö. Men de hinner ni, det lovar jag. Men hinner ni leva? Ni får förlåta mig men ni verkar så vilsna ibland som om ni inte visste vad det är som ni saknar så förtvivlat. Tills jag knackar på. Då blir livet plötsligt väldigt viktigt. Varenda sekund ska tas till vara, ett andetag är ett himmelrike, varje soluppgång är unik och alla futtiga saker som varit så viktiga betyder plötsligt ingenting. Som om jag hade öppnat en dörr till livet. Varför har ni inte öppnat den själva? Ibland knackar ja på lite för tidigt, det vet jag. Men det borde ju vara en väckarklocka för er andra. Och ibland drar jag mig tillbaka självmant, och ger er en stund till. Och de glömmer ni aldrig. Egentligen skulle ja kanske sätta mig en stund hos er alla där ute. Bara för att se vad som händer. Jag skulle kanske göra er en tjänst. Vem vet.


Odd Molly Egotrip Short Wrap Cardigan

 Den här älsklingen kommer i min brevlåda på onsdag!!
 

Nu är det dags...

Det är dags nu. Jag behöver ta tag i mitt liv och göra så mycket saker. 
För det första tänker jag börja träna mer och äta bättre. Jag har ju tiden, och har verkligen hittat min motivation. Polishögskolan. Nej, jag skämtar inte. Det hade varit så otroligt roligt att få komma in och utbilda sig! Jag som älskar att hjälpa till skulle verkligen passa perfekt just där. Känner några som jobbar som poliser och det verkar som ett "roligt" yrke. Man får hjälpa till, det innehåller spänning, man får göra mycket olika saker, man sitter inte bara still hela dagarna och massor mer. Och vet ni vad? Jag skiter i om ni hatar poliser. Anledningen till att ni gör det är för att de plockar er titt som tätt för allt jävla dumt ni gör. Skärp er istället så slipper ni.
Lite inspirationsbilder för min egen skull:
 
 

Dagens outfit

Pissdåliga bilder, iPhonen var urladdad så tog med iPaden, ni får leva med det, haha


USA-shopping!

 
 
Det var ungefär det jag köpte när vi var borta. Kanske inte var så mycket till mängden men vissa saker var ju ganska dyra, som t.ex. iPaden. 
Och eftersom att blogg.se av någon anledning inte låter mig kommentera under bilden direkt, så gör jag det enkelt och skriver här istället. 
 
1. Läppstift typ. Heter Tarte Liptint och sitter jättebra! 
2. Ögonskuggsprimer från Urban Decay.
3. EOS läppbalsam, 90 jävla kronor i Sverige och 20 kr i USA.
4. Naked ögonskuggspallet från Urban Decay.
5. En jättefin tröja med små hål i överallt från Urban Outfitters.
6. UV-filter till mina objektiv NIKKOR 18-105mm och SIGMA 70-300 macro.
7. En Starbucks mugg i hårdplast, som just nu innehåller tranbärsdryck.
8, 9 & 10. Tröjor från Forever 21.
11. 6 stycken Deborah Lippmann (WOOP). Vill ni veta vad dem heter så kommentera!
12. En kofta från Hollister.
13. Bodymist från Victorias secret.
14. iPad mini vit + ett grönt skydd!
15. Grön Juicy Couture hoodie.
16. Militärjeans från Urban Outfitters.
17. Abercrombie & Fitch hoodie.
18. BHar från Victorias secret (köpte även typ 10 par trosor från VS och F21 men visar inte dem!)
19. Vinröda Juicy Couture byxor.
20. Batterigrepp till min Nikon D7000!
21. 16GB minneskort.
22. Tunika från Forever 21.
23. Vinröd Juicy Couture Hoodie.
 
 
Om det är något ni undrar över så fråga, priset kan bli svårt att svara på men kan försöka.
 
Kram!

Last day in paradise

Imorgon åker vi hem. Känns trist men ändå skönt. Here's some pics for you!